Tag: Tresna

Ngreksa Rasa, Ngreksa Tresna

rong puluh tahun wus lumaku tansah ndak simpen rapet jroning kalbuku ora isa luntur dening lumakuning wektu amarga iku tulisan-tulisan gusti kang kudu dilakoni ora isa ilang esem manismu ora bakal musna sorot netramu pra dak selaki aku nate nyimpen rasa kang nate nancep mring kalbuku endahing crita kawuri tansah dadi memori rina trus lumaku […]

Read More

Dluwang Njero Laci

esemmu kang pungkasan isih tak simpen tansah tak ronce ing telenging ati masio mung dadi pengangen-angen wus telung windu lumaku

Read More

mBatik Rasa

tak rengkuh bakuh sliramu rinungket rapet kejiret rasa kang njangget aku tansah pengin naleni rasa katresnanmu

Read More