Dluwang Njero Laci

eNgisor Jendelasemmu kang pungkasan isih tak simpen
tansah tak ronce ing telenging ati
masio mung dadi pengangen-angen
wus telung windu lumaku
 
gawang-gawang wewayangan iku
tansah jejogetan ing manik-manik mata
iki cerita purwa tumrap aku lan sliramu 
ing meja pojok mburi ngisor jendela
 
nimas …..
apa panjenengan pirsa .. ?
yen ana dluwang sak lembar keri ing laci
meja pojok mburi ngisor jendela
kang ora nate kawaos nganti purna
 
 
meja pojok mburi ngisor jendela
nyimpen tulisan kang durung kawaca
sak suwek isi lembaran crita
ana sak larik ukara kang durung cetha
 
rasa kang tansah ngumbara
tekan seprena aku ora ngerti
apa kuwi ukara lan rasa tresna
 
dluwang njero laci …
yo kuwi crita kang kari .. mung dadi memori ..
 
 
Pungkasan Taon, 2013 …. Ngisor Jendela Kaca Ruang Kerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *