Aku Nduwe Rasa Tresno

kidung lembayung

kidung ati kang wuyung

aduh biyung …

 

crita karipta cinipta

ciptaning rasa

rasa sukma larabranta

aduh rama ..

 

bungah lan susah

garising urip jalma tinitah

ngrekso rasa lan ukara

yen .. tho pance aku nduwe rasa tresno ..

 

 

pinggir rel –(gedog), 22 Februari 2012

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *